Projektledare till Processindustri/KraftvärmeverkFör vår kunds räkning ( Veolia ) söker vi nu en Projektledare.
Projekten är uteslutande mot Borås Energi och Miljö.
Som projektledare kalkylerar och driver du projekt inom industri av varierande art och storlek. Du har fullt ansvar för dina pågående projekt, samt ekonomiskt ansvar. Du driver projekten från kontoret eller ut hos våra kunder med hjälp av ett team. 
Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer: 
  • Teknisk utbildning gymnasiekompetens eller motsvarande förvärvad erfarenhet
  • Flerårig erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av kalkylering av skiftande uppdrag
  • Behärska svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet från projektledning av större projekt är meriterande.


För att trivas i rollen bör du vara genuint teknikintresserad och samtidigt ha ett intresse för att driva och utveckla affärer med god ekonomisk förståelse. Som person är du förtroendegivande, kommunikativ och tydlig. Du är duktig på att skapa goda relationer och bygga förtroende hos kunder. Du har erfarenhet från ledande positioner och är duktig på att arbetsleda personal i olika projekt. Du arbetar gärna självständigt och driver egna projekt framåt, men är samtidigt en utåtriktad lagspelare med god samarbetsförmåga. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 
 
Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För mer information om tjänsten kontakta: Pernilla Embertsdotter på mobil 0735-416611

Ansökan