Arbetsledare El till Göteborg


Har du erfarenhet av arbetsledning och söker ett arbete med spännande arbetsuppgifter och eget ansvar? 

Om oss 
Vi på Prizta önskar dig välkommen att bli en del av ett av Sveriges största nätverk för professionella inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin. Oavsett var du befinner dig i karriären är det alltid en bra idé att registrera CV eller söka uppdrag hos oss ? vi hjälper dig att bredda din erfarenhet och knyta värdefulla kontakter ute i arbetslivet.
Vi ger dig ett brett urval av jobb ? oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som verkar inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin. 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär bland annat att du kommer leda och fördela arbetet för elektriker, en grupp om ca 10-15 personer, som som arbetar ute på fältet. I arbetet ingår även en hel del kundkontakt och avstämning med kund. Du kommer också att titta på nya projekt och vara med och planera material till projekten.
Arbetstiden är förlagd till dagtid mån-fre 06:45-16:00.

Din profil 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med el och som har arbetat i liknande arbetsroll tidigare. Som person är du ansvarsfull och plikttrogen, som ledare är du duktig på att se dina medarbetare, uppföljning och avstämning är viktigt. Du är strukturerad, flexibel och duktig på att planera upp dina arbetsdagar effektivt.
Det är även viktigt att du är prestigelös och hugger i där det behövs.
B-kort är ett krav.
Det är meriterande om du har kort för tungt släp, samt ESA 14, Heta arbeten och HLR.
Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakter, tveka inte utan sök tjänsten omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson
Camilla Arvidsson 
0723-255442 
camilla.arvidsson@prizta.se 

Välkommen med din ansökn!

Ansökan