Elektriker sökes till Göteborg för spännande uppdrag


Just nu söker vi ett flertal elektriker för uppdrag hos våra kunder 
Vi är en av de ledande aktörerna inom uthyrning av kvalificerade elektriker till kundföretag som t.ex. Caverion, Emil Lundgren, Assemblin, Bergenhdahls El, Eitech, Bravida, Midroc Electro och Midroc Automation AB 

Om oss 
Prizta är specialister på att rekrytera och hyra ut personal inom yrkeskategorier på både taktisk och operativ nivå inom områdena El, Fastighet, Facility Management, Bygg och Processindustri. I juni 2019 förvärvade Barona 100% av aktierna i Prizta Rekrytering & Bemanning AB. Det förväntade resultatet är ökad förmåga både när det gäller nordiska karriärmöjligheter för anställda och ett bredare tjänsteutbud till kunderna - utan att förlora den lokala kompetensen. 

Barona är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, mod, kreativitet och hårt arbete står i fokus. Barona fokuserar på att tillhandahålla tjänster där flexibel bemanning och nya teknologiska plattformar tillsammans skapar unika lösningar för våra kunder på den svenska marknaden. 

Vi är Nordens fjärde största aktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen och i Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. 

Oavsett var du befinner dig i karriären är det alltid en bra idé att registrera CV eller söka uppdrag hos oss - vi hjälper dig att bredda din erfarenhet och knyta värdefulla kontakter ute i arbetslivet.


Din profil 

På dessa projekt välkomnas 1-års montörer och uppåt. Du kommer att arbeta inom entreprenad och service.
Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam samt har en god samarbetsförmåga då arbetet sker ute hos våra kundföretag. 
Du har självklart ECY-certifikat, det är meriterande om du har liftkort. 

Kontaktperson(er) 

Camilla Arvidsson 
camilla.arvidsson@prizta.se
Anställningsomfattning 
Heltid 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort 
Göteborg med omnejd

Ansökan