Vi söker 1,2.3 års montörer inom EL.


Prizta Rekrytering och Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom området El.
 
Då vi fått ett flertal förfrågningar från olika kunder söker vi nu efter Elektriker för långvarig uthyrning och med mycket goda möjligheter till framtida anställning hos våra kunder.
Prizta har sedan många år tillbaka ett stort kontaktnät och samarbete med ett tjugotal installationsföretag i Göteborgsområdet och dess kranskommuner.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är lärling och har gjort halva lärlingstiden. 1- eller 2-årsmontör med ECY-certifikat. Du är självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och arbetar tillsammans.
Du är prestigelös, framåt och social person som trivs i din roll som elektriker och vill utvecklas vidare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Mycket goda chanser för en tillsvidareanställning.
 
Du B-körkort och tillgång till bil.
 
Prizta Rekrytering & Bemanning AB har kollektivavtal med SEF. Vi erbjuder månadslön och anställning enligt Elektrikerförbundets kollektivavtal.
 
Är du intresserad? Ansök redan i dag. Löpnade urval sker. Uppdragen startar omgående.
 
Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Pernilla Embertsdotter på 031-789 00 91.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansökan