HissmontörFör kunds räkning söker vi nu en Hissmontör som vill arbeta på vår kunds byggetableringscentra i Göteborg. Tjänsten är placerad på vår kunds anläggning i Göteborg som består av fyra avdelningar, bod, el, hiss och ställning. Du kommer att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team.
 
Vi söker dig som är en erfaren hissmontör med minst ett par års erfarenhet av hissmontage alternativt har liknande erfarenhet från exempelvis bilmekanikerbranschen. Du har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt. Vi tror att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Har du erfarenhet från branschen är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Vår kund erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, vi har goda anställningsvillkor och bra personalförmåner. Du får en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.
Arbetet sker på heltid med start snarast möjligt.
 
Varmt välkommen med din ansökan.
Vid frågor kontakta Ann-Kristin Wetterskog på mobil 073-313 32 05

Ansökan